Şehit Abdulkadir Kılavuz Anadolu Lisesi

WEB https://usakaol.meb.k12.tr
Adres : Çevre Köy Mücavir Gazi Bulvarı No199 Okulumuz Uşak Şeker Fabrikası ve Yeni Devlet Hastanesi karşısında bulunmaktadır
VİZYON : Mesleğinde önder, bilgiyi üretmede lider, saygılı, sorumlu ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Ülkemizin ihtiyaç duyduğu öğretmen gücünü yetiştirmek, öğrencilerini üst akademik hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR : 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı üniversiteye yerleştirme başarımız %73´dir.

Saatler : 08:45 15:55
Yabancı Dil : İngilizce Almanca
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Pansiyon : Kız yatılı pansiyonu bulunmaktadır
Servis : Özel servisler hizmet vermektedir
Ulaşım : Uşak Şehit Abdulkadir Kılavuz Anadolu Lisesi´ne gece saat 23´e kadar dolmuş hattı çalışmaktadır. Devlet hastanesinin okulun karşısına gelmesiyle ulaşım çok daha kolaylaşmıştır.
Yerleşim Yeri : Uşak küçük bir Anadolu kentidir. Tekstil, özellikle battaniye sanayi gelişmiştir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Uşak Şehit abdulkadir Kılavuz Anadolu Öğretmen Lisesi il merkezinde olup, şehrin Afyonkarahisar tarafından girişinde, hava alanının yanında, şeker fabrikasının ve Yeni Devlet Hastanesinin karşısında bulunmaktadır. Çarşı merkezine uzaklığı yaklaşık 5 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :